Slide 1

Som experts en
solucions d'impressió

Som experts en
solucions d'impressió

Sobre Reinpe

Reinpe neix en Martorell el 1989 amb la finalitat de distribuir i donar manteniment a fotocopiadores, impressores, ordinadors i d’altres aparells d’oficina.

Des del principi Reinpe va apostar per oferir productes de qualitat i donar un servei excel·lent als seus clients. D’aquesta manera és com s’ha produït el creixement i com s’ha acabat destacant com un dels proveïdors ofimàtics mes apreciats de Catalunya.

Des de 2007, Reinpe compta amb un segon punt de venda, exposició, magatzem i servei tècnic a Igualada.

Al 2016, Reinpe aconsegueix la certificació ISO 9001:2015 en la venda i servei post venda de maquinari d’oficina.

La nostra Missió

La missió de Reinpe es convertir-se en el proveïdor de confiança en l’àrea d’ofimàtica de les empreses de la nostra zona.

Aportem valor i ajudem a incrementar la productivitat dels nostres clients de dues maneres:

  • Prestant el millor servei. La nostra prioritat és que el client no quedi mai parat i sempre pugui utilitzar els equips de manera òptima.
  • Oferint avantatges diferencials als nostres clients. Som una empresa innovadora i estem atents a les noves tendències. Facilitem nous mètodes i equips adaptats als reptes actuals i futurs del nostre entorn.

Les nostres solucions

Reinpe és conegut per les impressores i multifuncionals, però també disposem de la resta de productes i serveis que la oficina moderna necessita:

En l’àrea d’impressió professional, Reinpe és Premier Business Partner de Toshiba i distribuïdor Brother. També distribuïdor d’impressores d’etiquetes Toshiba, destructores de documents Intimus i armaris de càrrega Traulapm. Pel que fa a equips audiovisuals, som distribuïdors preferents de les pantalles interactives Clevertouch i Traulux.

Addicionalment també som proveïdors de serveis de telefonia IP i realitzem tot tipus de manteniments informàtics per empresa. Tant per equipament informàtic com per programari.

 

  • A més de la impressió de documents, els nostres equips d’impressió professional també son sistemes de gestió documental. Aquestes funcions revolucionen el funcionament de la empresa. Al automatitzar fluxos de treball es guanya temps i s’evita l’errada humana. La conseqüència és un important estalvi.
  • Les pantalles interactives son cada cop més utilitzades en el sector educatiu. Son equips multi propòsit. També s’utilitzen per la realització de presentacions professionals, demostracions i reunions, que inclús poden ser telemàtiques.
  • Les destructores de documents professionals garanteixen una destrucció segura de documentació confidencial, conforme a la legislació.
  • Les impressores d’etiquetes son amplament utilitzades per la industria i en el sector logístic, però cada cop més utilitzades en d’altres àmbits.
  • Armaris de càrrega de PC’s per la càrrega segura dels ordinadors dels estudiants a les aules.
  • TPV’s, centraletes telefòniques virtuals IP, sistemes de reserva de sales i gestió de cues d’espera, projectors, PC’s i monitors, etc.

El nostre equip

La finalitat de Reinpe és oferir un servei excel·lent als nostres clients. La empresa està organitzada en base a aquesta prioritat. El resultat és un grup de persones expertes en diferents funcions i ben coordinades entre si.

Després de dècades treballant amb tot tipus de clients, coneixem les seves prioritats i com tractar-les. Aquesta experiència ens ha dut a la creació dels protocols òptims d’actuació. I a l’any 2015 vam certificar aquests processos amb la ISO 9001:2015. Des de llavors, els nostres clients tenen la garantia de rebre un servei excel·lent tant en la venda com al servei post venda dels equips d’oficina.

Amb la intenció de donar a conèixer i fer arribar les millors solucions als nostres clients, disposem d’un equip comercial, de màrqueting i telemàrqueting.

Reinpe compta amb un potent equip tècnic repartit entre les nostres dues seus. Els nostres tècnics son experts tant en reparació i manteniment dels equips instal·lats, com en aplicacions i manteniments informàtics. Des del primer moment, a cada client s’assigna un tècnic, que tindrà cura i seguirà els equips durant tota la seva vida útil.

El departament d’administració atén les necessitats i monitoritza els equips dels nostres clients. Quan es necessari coordina l’enviament del tècnic assignat.