Slide 1

Som experts en
solucions d'impressió

Som experts en
solucions d'impressió

Les nostres solucions

Reinpe es crea a Martorell al 1989 per distribuir i donar manteniment a fotocopiadores, impressores, ordinadors entre d’altres aparells d’oficina.

Des del principi Reinpe va apostar per distribuir productes de qualitat i donar un servei excel·lent als seus clients. D’aquesta manera, es com Reinpe va començar a destacar-se com un dels partners ofimàtics mes apreciats del Baix Llobregat. La conseqüència ha sigut una expansió comercial, que encara continua. Així doncs, des de 2007, Reinpe compta amb un segon punt de venda, exposició, magatzem i servei tècnic a Igualada.

Avui en dia… i de cara al futur

Tot i que l’àmbit d’actuació es concentra al Baix Llobregat i Anoia, Reinpe es una empresa de referència al sector, que compta amb milers de clients satisfets arreu de Catalunya.

Paral·lelament a la gestió empresarial, Reinpe sempre ha sigut una empresa sensible amb els mes desafavorits i des de 2006 col·labora desinteressadament en diversos projectes i causes socials.

Reinpe es una empresa moderna i dinàmica. Continuem amb l’esperit de servei al nostre client. Sempre hem estat al seu costat, especialment en temps tant durs com amb la crisi del Covid, on hem mantingut tota l’atenció i servei.

Ara i per tal d’ajudar a afrontar millor l’escenari post-Covid, volem oferir als nostres clients més recursos. Amb la mateixa qualitat de producte i servei de sempre: Solucions de comunicació visual: monitors interactius, projectors i equips de Digital Signage. També destructores de documents i armaris de càrrega de PC’s.

Assistència tècnica express

Un dels aspectes més valorats per nostres clients es el servei tècnic. Comptem amb un equip tècnic expert repartit entre els dos nostres centres. Donem cobertura express a tots els nostres clients del Baix Llobregat i Anoia.

Les persones

L’estructura de Reinpe està ben organitzada i compta amb Departament Comercial, Administració i Comptabilitat, Atenció al client, Marketing, Telemarketing, Manteniment Informàtic i Servei tècnic.