Slide 1

Voluntariat per
la Llengua

Voluntariat per
la Llengua

Reinpe, empresa compromesa
amb les causes socials

Reinpe sempre s’ha destacat com una empresa compromesa amb les causes socials.
Treballar amb nosaltres, també significa col·laborar amb diferents projectes solidaris. Estructurem la nostra ajuda en tres eixos:

Àmbit humanitari i
desenvolupament sanitari

Medi ambient i sostenibilitat

Benestar animal

Sensibilitat cultural

Programa de Voluntariat per la llengua i espai de comunicació oral en català

Reinpe sempre s’ha caracteritzat en ser una empresa arrelada al territori, prenent iniciatives socials i culturals. En el mes de Maig de 2021 s’ha adherit com a establiment col·laborador al Programa de Voluntariat per la llengua i espai de comunicació oral en català, que atorga el Consorci per la Normalització lingüística de la Generalitat de Catalunya.

Aquest programa contribueix al foment de l’ús de la llengua catalana i de la cohesió social. Facilita que els aprenents del programa siguin atesos i s’expressin en català, encara que el parlin amb dificultat. Així mateix, enriqueix les trobades de les parelles lingüístiques amb activitats en col·laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística.

El Voluntariat per la llengua

El Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa impulsat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització lingüística. El VxL es va iniciar el 2003, des d’aleshores ha format més de 135.000 parelles lingüístiques i ha tingut la col·laboració de gairebé 9.000 entitats i establiments col·laboradors.