Slide 1

National Geographic
Turn down the Heat

National Geographic
Turn down the Heat

Reinpe, empresa compromesa
amb les causes socials

Reinpe sempre s’ha destacat com una empresa compromesa amb les causes socials.
Treballar amb nosaltres, també significa col·laborar amb diferents projectes solidaris. Estructurem la nostra ajuda en tres eixos:

Àmbit humanitari i
desenvolupament sanitari

Medi ambient i sostenibilitat

Benestar animal

Sensibilitat cultural

TECNOLOGIA SENSE CALOR

Els nostres multifuncionals amb tecnologia d’injecció de tinta Epson necessiten molt poca energia pel seu funcionament. Funcionen amb la tecnologia “Sense calor”, el que comporta un estalvi d’energia respecte d’altres tecnologies.

Davant les amenaces als ecosistemes del nostre planeta, hem de canviar la forma de consumir energia. Per una banda, racionalitzar el seu ús i per l’altra, consumir cada cop més energia procedent de fonts renovables.

Si totes les persones del planeta fan un petit canvi cap a la sostenibilitat, es pot aconseguir un enorme impacte a nivell global.

PROJECTE NATIONAL GEOGRAPHIC “TURN DOWN THE HEAT”

Epson i National Geographic s’han unit en el projecte “Turn down the heat” per conscienciar a la gent a minimitzar el nostre impacte en el medi ambient.

La exploradora de National Geographic, Katey Walter Anthony ens adverteix que l’augment de les temperatures al planeta estan destruint el permafrost de l’Àrtic i afectant a la seva flora i fauna.

Triar equips amb tecnologia “Sense calor” ajuda a disminuir les emissions de gasos hivernacle i per tant alentir el desgel de l’Àrtic.