Slide 1

Animals sense sostre

Animals sense sostre

Reinpe, empresa compromesa
amb les causes socials

Reinpe sempre s’ha destacat com una empresa compromesa amb les causes socials.
Treballar amb nosaltres, també significa col·laborar amb diferents projectes solidaris. Estructurem la nostra ajuda en tres eixos:

Àmbit humanitari i
desenvolupament sanitari

Medi ambient i sostenibilitat

Benestar animal

Sensibilitat cultural

Animals sense sostre

Com deia el savi Mahatma Ghandi: “La grandesa d’una nació i el seu progrés moral pot ser jutjat per la manera en que tracta els seus animals”.

Actualment, els animals són una part molt oblidada de la nostra societat. Existeixen pocs refugis que realment vetllin pel seu benestar i els pocs que queden, al destinar més recursos econòmics en ells, que la majoria d’entitats privades, pateixen greus dificultats per seguir existint.

Animals Sense Sostre, és una associació protectora d’animals, sense ànim de lucre, entitat col·laboradora del departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya. L’associació es dedica a l’acollida d’animals abandonats, amb la finalitat de cuidar-los, alimentar-los, assistir-los sanitàriament i sobretot: aconseguir-li’s la millor llar possible.

Animal friendly

Reinpe es una empresa “Animal friendly”. Per nosaltres un món millor consisteix en millorar la vida de les persones, però també dels animals.
Per tot això, des de 2019 Reinpe col·labora mensualment amb Animals sense sostre en la recollida de mantes, pinso, corretges i tot tipus de material per ajudar en tot el que puguem a la millora de les seves condicions.

Si tu també vols ajudar, ens ho pots fer arribar a la nostra seu de Martorell o Igualada.
Si estàs interessat en adoptar algun animal, no dubtis en contactar amb ells. Anima’t a dir que vens de part nostre, estaran encantats de presentar-te el teu nou millor amic.