15 abril 2024

Reinpe felicita al Hockey Club Igualada per la seva victòria a la WSE Cup 23/24

Reinpe, empresa líder en solucions tecnològiques, se suma a la celebració del recent triomf del Hockey Club Igualada a la WSE Cup 23/24. L’equip ha demostrat un rendiment excepcional i una dedicació encomiable. Reinpe desitja expressar les més sinceres felicitacions per aquesta victòria memorable.

Durant la disputa de la fase final a quatre celebrada al Pavelló Les Comes d’Igualada, Reinpe va tenir el privilegi de ser present com a anunciant, i va ser testimoni de primera mà de l’entusiasme i la passió dels aficionats igualadins pel seu equip. A més, amb gran orgull, destaquem que diversos membres de l’equip de Reinpe són socis del club i tenen fills participant en les categories inferiors, establint així una connexió especial amb l’exitós club local.

El suport de Reinpe a esdeveniments esportius com la WSE Cup reafirma el seu compromís amb la comunitat i el suport als equips locals. A través d’aquesta col·laboració, Reinpe reforça els llaços amb el club de hockey, i contribueix al creixement i l’èxit continuat de l’esport a Igualada.

La victòria del Hockey Club Igualada és un triomf per a l’equip, i també per a tota la comunitat. El seu compromís amb l’excel·lència esportiva inspira no només als seguidors del hockey, sinó a tothom a la ciutat i més enllà. Reinpe espera amb entusiasme continuar donant suport a aquest estimat equip i a tots els seus èxits futurs, i aplaudeix el seu paper com a model a seguir per a altres equips i esportistes locals.