Slide 1

PIME’s i Autònoms

PIME’s i Autonoms

Les petites i mitjanes empreses son la base del teixit empresarial català. En un context cada cop més global i competitiu, les pimes necessiten d’eines que les ajudin a millorar la seva competitivitat i reduir els costos.

Reinpe proporciona un ampli ventall de solucions amb la millor relació qualitat-preu, perquè puguin concentrar-se completament en la gestió del seu negoci i tinguin les mateixes oportunitats que les grans empreses.

Son solucions independents i complementaries, però sempre amb la garantia de servei de Reinpe.

· IMPRESSIÓ PROFESSIONAL

La impressió de documents es una tasca que totes les empreses realitzen a diari. Per tant, la elecció dels equips es clau tant en el rendiment com amb els costos operatius.

A Reinpe som especialistes en aquest tema i dins de la ampla gamma de productes que disposem, podem aconsellar al client la opció més convenient. Treballem amb marques reconegudes per la fabricació de productes fiables, duradors i amb costos de manteniment reduïts.

Exemple d’utilització dels multifuncionals en l’entorn de petites empreses:

· GESTIÓ DOCUMENTAL

La Gestió documental està en plena expansió, ja que aporta molt valor afegit. Es realitza mitjançant els equips multifuncionals. Permet realitzar automàticament múltiples operacions amb els documents que arriben a l’equip: arxivat automàtic de documents, la cerca o extracció d’informació dels mateixos. Separació automàtica de treballs, així com l’obtenció d’informes d’impressió i l’administració de permisos.

· DESTRUCTORES DE DOCUMENTS

Totes les empreses generen diàriament gran quantitat de documents. Aquells que contenen dades privades d’una empresa o permeten la identificació d’una una persona o es consideren confidencials. Un cop que aquestes dades deixen de ser útils, la normativa actual obliga a la seva destrucció segura.

· CENTRALETES TELEFÓNIQUES VIRTUALS

La evolució de les antigues centraletes telefòniques ja ha arribat. Avui en dia es possible gestionar el servei de telefonia d’una empresa des del núvol, amb una reducció notable dels costos. Gestionen i donen servei al mateix nombre d’extensions que les antigues centraletes físiques. Administren intel·ligentment les trucades i permeten múltiples configuracions avançades.

· MANTENIMENTS INFORMÀTICS, DISSENY WEB I SOFTWARE A MIDA

Moltes empreses no disposen de departament Informàtic i es plantegen externalitzar aquesta gestió. En aquest punt cal ser curosos al triar al partner adequat per tal de que tots els dispositius funcionin correctament. Reinpe disposa d’un equip de tècnics especialistes, capaços d’instal·lar, configurar i mantindre tots els equips ofimàtics.

De igual manera, realitzem dissenys web i desenvolupem aplicacions de software a mida del client.

· PANTALLES INTERACTIVES

Els monitors interactius son unes de les eines més potents del mon de la comunicació visual. Unifiquen en un sol equip el que abans requeria de projector, pantalla i PC. Aquests monitors tenen una alta connectivitat i venen equipats amb múltiples utilitats.

Els àmbits d’aplicació son infinits: van des de l’educació, al mon empresarial, passant per aplicacions interactives pel comerç.

· IMPRESSORES D’ETIQUETES

L’etiquetatge de productes al sector industrial o logístic està amplament implantat des de fa anys.

Les etiquetes amb codis de barres o QR son una solució ràpida i econòmica que obre grans possibilitats de traçabilitat o identificació, no només en els sectors tradicionals: batch de visitants a empreses o museus, etiquetatges de preus, inventaris de productes, etc.

 

Vols veure productes?

Necessitas més información o ajuda? Emplena el següent
formulari i ens posarem en contacte