Slide 1

Institucional

Institucional

Ajuntaments, escoles, hospitals, biblioteques, fundacions… La llista d’institucions publiques i privades es llarga i diversa. Però també tenen moltes coses en comú. En el seu exercici diari treballen amb eines ofimàtiques. Necessiten que compleixin les tasques encomanades i resultin fàcils d’operar.

Reinpe és especialista en aquest sector. Coneix la operativa de funcionament. Ofereix solucions clau en mà que encaixen dins les especificacions tècniques i ajuda a escoles i instituts en la tramitació de beques i ajudes.

· IMPRESSIÓ PROFESSIONAL

La impressió de documents es una tasca que moltes institucions realitzen a diari. Per tant, la elecció dels equips es clau tant en el rendiment com amb els costos operatius.

A Reinpe som especialistes en aquest tema i dins de la ampla gamma de productes que disposem, podem aconsellar al client la opció més convenient. Treballem amb marques reconegudes per la fabricació de productes fiables, duradors i amb costos de manteniment reduïts.

Exemple d’utilització dels multifuncionals Toshiba a les aules:

· PANTALLES INTERACTIVES

Els monitors interactius son unes de les eines més potents del mon de la comunicació visual. Unifiquen en un sol equip el que abans requeria de projector, pantalla i PC. Aquests monitors tenen una alta connectivitat i venen equipats amb múltiples utilitats.

Els àmbits d’aplicació son infinits: van des de l’educació, al mon empresarial, passant per aplicacions interactives pel comerç.

Exemple d’utilització de monitors interactius en hospitals i clíniques:

Exemple d’utilització de monitors interactius a les escoles:

Exemple d’utilització de monitors interactius a les escoles:

· ARMARIS DE CÀRREGA DE PORTÀTILS

En el moment que una aula d’alumnes treballa amb ordinadors portàtils, l’armari de càrrega es converteix en un accessori indispensable. Disposem de diferents solucions en funció a la capacitat. Tots son mòbils i disposen de tancament de seguretat. 

· DESTRUCTORES DE DOCUMENTS

Totes les empreses generen diàriament gran quantitat de documents. Aquells que contenen dades privades d’una empresa o permeten la identificació d’una una persona o es consideren confidencials. Un cop que aquestes dades deixen de ser útils, la normativa actual obliga a la seva destrucció segura.

· GESTIÓ DOCUMENTAL

La Gestió documental està en plena expansió, ja que aporta molt valor afegit. Es realitza mitjançant els equips multifuncionals. Permet realitzar automàticament múltiples operacions amb els documents que arriben a l’equip: arxivat automàtic de documents, la cerca o extracció d’informació dels mateixos. Separació automàtica de treballs, així com l’obtenció d’informes d’impressió i l’administració de permisos.

· CENTRALETES TELEFÓNIQUES VIRTUALS

La evolució de les antigues centraletes telefòniques ja ha arribat. Avui en dia es possible gestionar el servei de telefonia d’una empresa des del núvol, amb una reducció notable dels costos. Gestionen i donen servei al mateix nombre d’extensions que les antigues centraletes físiques. Administren intel·ligentment les trucades i permeten múltiples configuracions avançades.

· MANTENIMENTS INFORMÀTICS, DISSENY WEB I SOFTWARE A MIDA

Moltes empreses no disposen de departament Informàtic i es plantegen externalitzar aquesta gestió. En aquest punt cal ser curosos al triar al partner adequat per tal de que tots els dispositius funcionin correctament. Reinpe disposa d’un equip de tècnics especialistes, capaços d’instal·lar, configurar i mantindre tots els equips ofimàtics.

De igual manera, realitzem dissenys web i desenvolupem aplicacions de software a mida del client.

· IMPRESSORES D’ETIQUETES

L’etiquetatge de productes al sector industrial o logístic està amplament implantat des de fa anys.

Les etiquetes amb codis de barres o QR son una solució ràpida i econòmica que obre grans possibilitats de traçabilitat o identificació, no només en els sectors tradicionals: batch de visitants a empreses o museus, etiquetatges de preus, inventaris de productes, etc.

Vols veure productes?

Necessitas més información o ajuda? Emplena el següent
formulari i ens posarem en contacte